UAE, Utazás2024. 10. 09

Új ingyenes eSIM turistáknak: 10 GB adat könnyedén

Dubai turista sim kártya csomag.

Ingyenes turistáknak szóló eSIM 10 GB adattal az UAE-ban – Így juthatsz hozzá

Az Egyesült Arab Emírségek új kezdeményezéssel szeretné még vonzóbbá tenni a turisták számára az országot: ingyenes eSIM-et biztosítanak látogatóknak, amely 10 GB adatot tartalmaz. Ez az innovatív megoldás nemcsak költséghatékony, de rendkívül egyszerűen használható is, mivel az eSIM aktiválása arcfelismerő technológia segítségével történik.

Hogyan működik az ingyenes eSIM?

Az eSIM egy beépített SIM-kártya, amely fizikai SIM-kártya nélkül biztosít adat- és hangszolgáltatásokat. A turisták számára kínált ingyenes eSIM előnye, hogy nincs szükség külön SIM-kártya beszerzésére vagy cseréjére, és az aktiválás mindössze néhány percet vesz igénybe.

Hogyan lehet hozzájutni?

1. Regisztráció és letöltés: A turistáknak először regisztrálniuk kell a szolgáltatásra az UAE hivatalos turisztikai weboldalán vagy egy erre kifejlesztett mobilalkalmazásban. A regisztráció során meg kell adni az alapvető személyes adatokat és a beutazás dátumát.

2. Arcfelismeréses aktiválás: A regisztráció után az alkalmazás egy arcfelismerő szkennelést kér a személyazonosság megerősítése érdekében. Az arcfelismerő rendszer garantálja, hogy az eSIM kizárólag az adott felhasználóhoz legyen hozzárendelve, így nem szükséges fizikai dokumentumokat bemutatni vagy sorban állni az aktiválás érdekében.

3. eSIM letöltés és használat: A hitelesítést követően az eSIM azonnal letölthető a készülékre, és az adatcsomag azonnal használatra kész. Az eSIM 10 GB adatot biztosít, amely elegendő a legtöbb online tevékenységhez, mint a térképek, közösségi média vagy a turistainformációk böngészése.

Miért érdemes használni?

Költséghatékonyság: Az ingyenes eSIM jelentős megtakarítást jelenthet a turistáknak, akik így elkerülhetik a roaming díjakat vagy a drága adatcsomagok vásárlását.

Könnyű aktiválás: Az arcfelismerő technológia használata gyorssá és egyszerűvé teszi a folyamatot, így a látogatók több időt tölthetnek az ország felfedezésével, és kevesebbet az adminisztratív ügyintézéssel.

Környezetbarát megoldás: Az eSIM nem igényel fizikai kártyát, így hozzájárul a környezeti terhelés csökkentéséhez is.

Kinek ajánlott?

Az ingyenes eSIM-et minden turista igénybe veheti, aki az UAE-ba érkezik. Az ajánlat különösen előnyös azoknak, akik több hetet töltenek az országban, mivel a 10 GB adat elegendő lehet a mindennapi szükségletek kielégítésére.

Az ingyenes turistáknak szóló eSIM bevezetése újabb lépés az Egyesült Arab Emírségek digitalizációs stratégiájában, amely célja, hogy a látogatók minél kényelmesebben, gyorsabban és egyszerűbben férjenek hozzá a legújabb technológiákhoz. Ha te is az UAE-ba látogatsz, érdemes igénybe venni ezt az új lehetőséget, és élvezni a megszakítás nélküli, gyors internetkapcsolatot a tartózkodásod alatt.

Legfrissebb hírek