Utazás, Életmód2024. 09. 17

Új Dimenziók a Dubai Safari Parkban: Indul a Hatodik Szezon!

Zsiráfok

A Dubai Safari Park hatodik szezonja október 1-jén kezdődik – jelentette be a szabadtéri desztináció. A Dubai Municipality tájékoztatása szerint a park a nyári szünet alatt jelentős fejlesztéseken ment keresztül.

A polgármesteri hivatal szerint a közeljövőben további részleteket közölnek az új élményekről és attrakciókról.

Ahmad Al Zarouni, a Közparkok és Rekreációs Létesítmények igazgatója elmondta: „Új szezonunk nyitása izgalmas új fejezetet jelent Dubai folyamatos turizmusfejlesztési erőfeszítéseiben, lehetőséget adva a látogatóknak, hogy a régióban teljesen új módon tapasztalják meg a vadon élő állatokat.”

A szabadtéri desztináció látogatói gyalogosan vagy egy transzfer vonattal fedezhetik fel a parkot, amely hat egyedülállóan tematikus zónát köt össze – közölte a polgármesteri hivatal.

Mindegyik zóna közelről bemutatja a vadon élő állatokat, és oktató, valamint magával ragadó tevékenységeket kínál, amelyek kiemelik az állatvédelem és a park megőrzési erőfeszítéseit. Emellett visszatérnek a népszerű, szakértő zoológusok által tartott élő bemutatók is, amelyek izgalmas bepillantást nyújtanak az állatvilág csodáiba.

„Büszkék vagyunk arra, hogy újragondoljuk, hogyan tapasztalják meg az emberek a vadon élő állatokat Dubaiban, lehetővé téve, hogy a vendégek minden korosztályból szórakoztató, oktató és tiszteletteljes módon kapcsolódjanak az állatokhoz” – tette hozzá Al Zarouni.

A Dubai Safari Park több mint 3000 állatot fogad, amelyek 78 emlősfajt, 50 féle hüllőt és 111 madárfajt képviselnek.

A hatodik szezon kezdetével a látogatók felfedezhetik a park hatalmas táját, és kapcsolatba léphetnek az állatok változatos csoportjaival, mindezt az egyes fajok igényeire gondosan kialakított környezetekben.

A Dubai Safari Park mellett egy másik népszerű látványosság is bejelentette a közelgő szezonját. A Global Village bejelentette, hogy 29. szezonja október 16-án kezdődik, és 2025. május 11-ig tart.

A Global Village nyáron zárva tart, ahogyan más népszerű helyszínek, mint az Al Wasl Plaza az Expo City Dubai területén és a Dubai Miracle Garden is.

Legfrissebb hírek