UAE, Utazás2024. 10. 03

UAE időjárás: Derült égbolt, helyenként 30°C alatti hőmérséklet

Emberek a tengerparton háttal állnak, kezükkel szívecskét formálnak, háttérben a tenger.

Az Egyesült Arab Emírségekben az elkövetkező napokban várhatóan tiszta égbolt és enyhe hőmérsékletek jellemzik majd az időjárást. A korábbi hónapok forró nyári napjai után a hőmérséklet csökkenésével egy kis fellélegzés következik. Néhány területen akár 30°C alá is süllyedhet a nappali hőmérséklet, különösen a sivatagos részeken és az éjszakai órákban.

Ez az enyhülés remek alkalmat kínál a szabadtéri programok szerelmeseinek, legyen szó sétáról, piknikezésről vagy sportolásról. A tengeri aktivitás kedvelői is élvezhetik a kellemesen hűvösebb időjárást, bár érdemes figyelemmel kísérni a part menti áramlatok alakulását, mivel az időjárási viszonyok változhatnak.

A következő napokban csapadék nem várható, így a régióban tartózkodók továbbra is élvezhetik a napsütéses órákat és a tiszta kilátást. Az autósoknak azonban érdemes figyelniük a hajnali órákban kialakuló ködös részekre, amelyek átmenetileg korlátozhatják a látási viszonyokat.

Az előrejelzések szerint a hét második felére enyhe hőmérséklet-emelkedés lehetséges, de összességében az október kedvező időjárási feltételekkel kecsegtet az Emírségek lakói és látogatói számára.

Legfrissebb hírek