UAE, Utazás, Életmód2024. 10. 08

Tökéletes reggel: Dubai 10 legjobb kávézója

Arab kávézó, kávéskanna és egy kávésbögrét látunk egy asztalon,  kávézás arab stílusban.

Dubai legjobb kávézói: 10 hely, amit érdemes kipróbálni ezen a reggelen

Dubai a világ egyik legizgalmasabb városa, ahol mindenki találhat kedvére való reggeli programot. A kávé szerelmeseinek különösen kedvező a város, hiszen számtalan gyönyörű és hangulatos kávézó közül választhatunk, legyen szó egy laza hétköznapi beszélgetésről vagy éppen egy üzleti találkozóról. Az alábbiakban bemutatjuk Dubai 10 legjobb kávézóját, ahol garantáltan megkapod a tökéletes csésze kávét!

1. The Sum of Us

Ez a hangulatos, modern kávézó tökéletes választás mindazoknak, akik értékelik a kézműves kávé minőségét. A baristák itt szenvedéllyel készítik el az italokat, és ha szereted a frissen pörkölt kávé illatát, akkor ez a hely számodra ideális választás.

2. Common Grounds

Az egészséges ételekre és minőségi kávéra specializálódott kávézó a Mall of the Emirates szívében található. Itt nemcsak a kávé különlegességeiért érdemes betérni, de a reggeli kínálatuk is figyelemre méltó. Egy gyors espresso mellett friss gyümölcstálat vagy avokádós pirítóst is kérhetsz.

3. Tom & Serg

A trendi Al Quoz negyed egyik ékköve, a Tom & Serg egy olyan hely, ahol a minőségi kávé mellett a barátságos légkör is garantált. A tágas belső tér és a loft-stílusú berendezés azonnal otthonossá teszi a helyet.

4. One Life Kitchen & Café

A Dubai Design District-ben található kávézó igazi menedék a művészet és design szerelmeseinek. A letisztult környezetben kortyolgatva egy különleges flat white-ot könnyen ihletet meríthetsz a következő kreatív projektedhez.

5. Stomping Grounds

Ez a Jumeirah körzetben található kávézó elkötelezett a fenntarthatóság és a minőségi kávé mellett. A kávékat nemzetközi pörkölőüzemekből szerzik be, és minden csésze kávéban érezhető az odafigyelés és a szenvedély, amellyel készítik.

6. Friends Avenue Café

A JLT-ben található Friends Avenue Café igazi oázis a város közepén. A bohém stílusú kávézó frissítő reggelikkel és fantasztikus specialty kávékkal várja vendégeit. A barátságos személyzet és a relaxált hangulat miatt érdemes egy hosszabb kávészünetet tartani itt.

7. Wild & The Moon

Az egészségtudatos kávézó és étterem a vegán életmód kedvelőinek kedvez. A bio alapanyagokból készült italok és ételek mellett a hely egyedi hangulata is hozzájárul ahhoz, hogy feltöltődj energiával a nap hátralévő részére.

8. The Espresso Lab

Ha igazi kávémániás vagy, akkor a The Espresso Lab a te helyed. Az egyedi pörkölési technikákkal dolgozó kávézóban minden egyes csésze igazi mestermű. A hely a kávézás tudományának szentelt, ezért érdemes kipróbálni a különféle ízkombinációkat.

9. One&Only Royal Mirage – The Lounge

Egy exkluzív kávézót keresel? A Royal Mirage szállodában található The Lounge tökéletes választás. A luxus környezetben a kávézás igazi élménnyé válik, és akár egy reggeli croissant mellett is élvezheted a panorámás kilátást.

10. Alchemy

Ez a Jumeirah 2-ben található kávézó igazi ékszerdoboz a városban. Az Alchemy minimalista designja és letisztult enteriőrje miatt a figyelem középpontjába a kávé kerül. Próbáld ki a signature drink-et, amely a kávé és a fűszerek különleges egyvelege.

Miért érdemes kipróbálni ezeket a kávézókat?

Dubai kávékultúrája az elmúlt években hatalmasat fejlődött, és ma már számtalan kávézó közül választhatunk, ahol nemcsak a kávé, de a környezet is kiemelkedő szerepet kap. Legyen szó egy gyors espressóról munkába menet, vagy egy hosszabb beszélgetésről barátokkal, ezek a kávézók garantáltan megadják a nap tökéletes kezdéséhez szükséges energiát.

Ne habozz, látogass el valamelyikbe még ma reggel, és élvezd Dubai legjobb kávéinak egyikét!

Legfrissebb hírek