UAE, Üzlet, Utazás, Életmód2024. 10. 06

Lefoglalt luxusékszerek és órák árverése Dubaiban

Smarag gyűrűk, gyémánttal körülvéve, arany karikán.

Ékszerekre vadászol? Dubaiban arany, gyémánt és órák kerülnek árverésre október 21-én

Dubai az egyik legjobb helyszín a luxus ékszerek és órák szerelmeseinek, és most egy különleges lehetőség nyílik a ritkaságok kedvelőinek. Október 21-én a Dubai Vámhivatal által lefoglalt ékszereket, gyémántokat és órákat árvereznek el egy nyilvános aukció keretében, amelynek helyszíne a Dubai Airports 3-as terminálja lesz.

Miért érdemes részt venni az aukción?

Az ilyen árverések remek lehetőséget kínálnak arra, hogy kedvező áron jussunk hozzá különleges ékszerekhez és órákhoz. Az aukción bemutatott darabok között számos exkluzív arany és gyémánt ékszer, valamint luxusmárkájú karóra is szerepel, amelyek általában a piaci ár töredékéért találnak új gazdára.

Hogyan lehet részt venni?

Az érdeklődők számára az aukción való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amelyet a Dubai Vámhivatal honlapján vagy a helyszínen lehet elintézni. Az aukció előtti napokban, október 19-20-án a kiállított tételek megtekinthetők a Dubai Airports 3-as terminálján. A résztvevők számára ez egy kiváló alkalom, hogy közelebbről is szemügyre vegyék a kínált ékszereket és órákat, és előzetesen felmérjék, mely darabokra érdemes licitálni.

A lefoglalt ékszerek és órák titka

A Dubai Vámhivatal által lefoglalt áruk különböző okokból kerültek az aukciós házhoz. Legtöbbször az utasok által be nem jelentett vagy illegálisan behozott értéktárgyakról van szó, amelyek nem feleltek meg a helyi jogszabályoknak. Az ilyen tárgyakat általában az aukciókon értékesítik, hogy a bevételek a köz érdekét szolgálják.

Miért Dubai?

Dubai az egyik legnagyobb aranypiac a világon, és a város számtalan ékszerboltjával, aranypiacával és luxusáruházaival méltán híres a világ ékszerrajongói körében. Az árverések pedig csak tovább növelik a város vonzerejét, hiszen itt nemcsak vásárolni lehet, de igazi ritkaságokra is bukkanhatunk.

Ha épp Dubaiban tartózkodsz október 21-én, és érdeklődsz a különleges ékszerek iránt, mindenképp látogass el az aukcióra. Ki tudja, talán Te is egyedülálló darabbal térhetsz haza, amely nemcsak emlék, de befektetés is lehet a jövőre nézve.

Legfrissebb hírek