Üzlet, Technológia2024. 09. 21

iPhone 16: Megérkezett az új technológiai csoda

Iphone 16

Akár tech-rajongó vagy, akár csak frissítésre van szükséged...

Péntektől, szeptember 20-tól a várva várt iPhone 16 hivatalosan is megérkezett az Apple üzleteibe Dubajban és az Egyesült Arab Emírségekben. Az árak 3 399 dirhamtól kezdődnek, és négy különböző modell közül lehet választani: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max.

Milyen funkciókkal rendelkezik az új iPhone?

Az új iPhone 16 tele van izgalmas funkciókkal és egy karcsú, modern dizájnnal. Nagy, 6,7 hüvelykes Super Retina XDR kijelzője éles vizuális élményt és gördülékenyebb görgetést biztosít.

Az A18 Bionic chipnek köszönhetően gyorsabb és hatékonyabb lett, valamint hosszabb akkumulátor-élettartammal rendelkezik, amely akár 24 órát is kibír. A kamera egy 48 MP-es főérzékelővel lett frissítve, ami tökéletes lenyűgöző fényképek készítéséhez, még éjszaka is, valamint mozikategóriás videók rögzítéséhez.

Egy menő új funkció a ChatGPT integrálása a Sirivel, ami még okosabbá és hasznosabbá teszi a virtuális asszisztenst. Emellett az 5G-kapcsolat gyorsabb letöltéseket és zökkenőmentes streamelést biztosít. Az új színek – ultramarin, türkiz, rózsaszín, fehér és fekete – friss megjelenést kölcsönöznek, így az iPhone 16 tökéletes választás bárkinek, aki csúcsteljesítményre, lenyűgöző kamerára és intelligens új funkciókra vágyik a zsebében.

Mennyibe kerül az Egyesült Arab Emírségekben?

iPhone 16: 3 399 dirhamtól

iPhone 16 Plus: 3 799 dirhamtól

iPhone 16 Pro: 4 299 dirhamtól

iPhone 16 Pro Max: 5 099 dirhamtól

Az iPhone 16 elérhető online vagy az üzletekben, mint a Dubai Mall, a Mall of the Emirates és a Yas Mall​. Ne felejtsd el, hogy meglévő vagy régi iPhone-odat beszámíthatod, hogy pénzt takaríts meg a következő készülékeden.

Legfrissebb hírek