UAE, Utazás2024. 09. 11

Ingyen Nol kártyák és jubileumi pecsét a dubai metró 15. évfordulóján

Dubai metro

Dubai ünnepelte a metró 15 éves évfordulóját, melynek részeként 10,000 ingyenes Nol kártyát osztottak szét a reptér 1-es és 3-as termináljain, hogy megkönnyítsék az utasok gyors és kényelmes közlekedését. Az érkező utasok különleges pecsétet kaptak az útlevelükbe, amely szimbolizálja a metró fontosságát a város közlekedési rendszerében.

Az ünnepséget a Dubai Lakossági és Külföldi Ügyek Főigazgatósága (GDRFA) és a Közlekedési Hatóság (RTA) közösen szervezte, ezzel is hangsúlyozva a fenntartható városi mobilitás és a modern közlekedési infrastruktúra fontosságát. Az akció célja az utazási élmény javítása, valamint Dubai modern és fenntartható közlekedési megoldások iránti törekvésének megerősítése.

Al Marri tábornok kiemelte, hogy a Dubai Metró az elmúlt 15 év alatt meghatározó szerepet játszott a város fejlődésében, mind a lakosok, mind a látogatók számára modern közlekedési eszközként szolgálva. A metró napi szinten több százezer utast szolgál ki, és fontos szerepet játszik Dubai fenntartható jövőre vonatkozó céljainak elérésében.

Legfrissebb hírek