UAE, Utazás2024. 09. 28

Ferrari World: Az első világszínvonalú Esport Aréna Abu Dhabiban

Ferrari World Esport Aréna bejárat Abu Dhabiban, emberek mennek be az ajtón.

A világ első Ferrari esport arénája, csúcsminőségű játékállomásokkal, megnyílt Abu Dhabiban

Faisal Al Nuaimi, a Yas Island-i Ferrari World általános igazgatója mesél az aréna inspirációjáról és arról, hogyan járul hozzá az Egyesült Arab Emírségek esport színteréhez.

Az Abu Dhabiban található, Ferrari inspirálta és többszörös díjnyertes Ferrari World ismét új mércét állított fel a szórakoztatóiparban a világ első Ferrari témájú Esport Arénájának nagyszabású megnyitásával. Ez a csúcstechnológiás létesítmény a versenyzés szerelmeseinek, a Forma-1 rajongóinak és az adrenalinkedvelőknek egyaránt az új kedvenc célállomásává válhat.

A nemrégiben megnyitott Ferrari World Esport Aréna lenyűgöző felszereltséggel rendelkezik, hiszen 20 Gran Turismo szimulátort kínál, amelyeket gondosan úgy terveztek, hogy minden korosztály igényeit kielégítsék. Ebből tizennégy szimulátor felnőtt versenyzők számára készült, míg hat darab kifejezetten a fiatalabb látogatóknak lett kialakítva, így családbarát környezetet teremt, amely minden korosztály számára nyitott. Az aréna emellett három speciális F1 szimulátort is tartalmaz, amelyek a résztvevőket a Ferrari versenyautók vezetőülésébe helyezik, így megtapasztalhatják az ikonikus F1 Nagydíj versenypályák, például a Yas Marina Circuit izgalmait.

"Ez a világ első Ferrari témájú esport arénája, senki más nem rendelkezik ilyennel, és biztosítottuk, hogy még ha valaki hasonlót szeretne is létrehozni, nem tudna versenyezni a dizájnnal és az itt alkalmazott építészeti megoldásokkal."

Hű maradva a Ferrari szellemiségéhez a Ferrari World Esport Aréna a Ferrari színeit tükrözi, hiszen a fekete és piros padlótól a mennyezetig tartó, áramvonalas esztétikai megjelenés hűen visszaadja az ikonikus márkát, így vizuális mesterműként jelenik meg. Az aréna csúcskategóriás játékkonzolokkal, magas teljesítményű PC-kkel, professzionális felszereléssel és a legújabb konzolokkal van ellátva, így minden látogató számára zökkenőmentes és magával ragadó játékélményt biztosít.

"Látjuk, hogy mi hiányzik a világban, nem csak az Egyesült Arab Emírségekben, és hogyan tudjuk ezt kihasználni. Emellett továbbra is egyedi eladási pontokat kívánunk hozzáadni a Ferrari World Abu Dhabi-hoz."

Az inkluzivitás jegyében

A Ferrari World továbbra is az inkluzivitást helyezi előtérbe azzal, hogy két, kifejezetten fogyatékkal élő személyek számára kialakított Gran Turismo szimulátort vezet be az Esport Arénájában. Ez az átgondolt újítás a park elkötelezettségét hangsúlyozza abban, hogy minden vendég számára elérhető és élvezetes élményeket teremtsen. "Ez egy UAE kormányzati kezdeményezés, és minden ágazatba bevezetésre kerül a turizmus és vendéglátás részeként számunkra is kötelező, hogy minden tevékenységünkben figyelembe vegyük ezeket a szempontokat.”

A Ferrari World Esport Aréna minden nap 10:00 és 18:00 óra között tart nyitva.

A Gran Turismo szimulátorok használata a tematikus parkbelépőjegy része az év végéig. A kizárólagos F1 szimulátorokhoz történő hozzáférés felár ellenében érhető el, amelynek ára versenyenként 60 dirhamtól kezdődik.

Hozzájárulás az Egyesült Arab Emírségek játékpiacához

A Ferrari World Esport Aréna bevezetése tökéletesen illeszkedik az Egyesült Arab Emírségek játék- és esport színterére vonatkozó célkitűzéseihez. Az aréna megerősíti az ország, különösen a főváros hírnevét, mint a játékok minden aspektusára kiterjedő premier desztináció.

Mindez az UAE kormányának kezdeményezésének része. Bejelentettük az Esport Szigetet a Yas Island-en, és ez az egyik aréna a listán, és még több is várható a jövőben. A Ferrari World Esport Aréna egy olyan élmény, amit az emberek most élvezhetnek, miközben mi azon dolgozunk, hogy még több élményt hozzunk el nektek.

Legfrissebb hírek