UAE, Utazás2024. 10. 04

Félelmetes Halloween élmények és programok Dubaiban 2024-ben

Drakula kastélyának erdélyi stílusában épült "House of Fear" kísértetház a dubaji Global Village vidámparkban.

Halloween Dubaiban 2024: Hol ünnepeld a legijesztőbb éjszakát?

Bár Dubai leginkább a luxusról, a modern építészetről és a világ legmagasabb épületeiről ismert, ez a város Halloweenkor egy egészen új arcát mutatja meg. Az itt élők és a turisták számára egyaránt számos izgalmas program, buli és különleges rendezvény áll rendelkezésre, hogy megünnepeljék a legfélelmetesebb éjszakát. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legjobb helyszíneket és eseményeket, ahol 2024-ben átélheted a Halloween varázslatos és hátborzongató hangulatát Dubaiban.

1. The Haunted House az IMG Worlds of Adventure-ben

Az IMG Worlds of Adventure idén is egy vérfagyasztó élménnyel készül a horror szerelmeseinek. Az évente megrendezett „Haunted House” még félelmetesebb lesz, mint valaha: sötét labirintusok, ijesztő karakterek és váratlan rémisztő pillanatok várnak mindenkire. Az esemény különösen népszerű a tinédzserek és fiatal felnőttek körében, így érdemes időben foglalni a jegyeket.

2. Spooky Family Night az Dubai Parks and Resorts-ban

Ha családias hangulatra vágysz, a Dubai Parks and Resorts a tökéletes helyszín. Az idei „Spooky Family Night” esemény keretében a gyermekek jelmezes felvonulásokon vehetnek részt, kreatív tökfaragó versenyeken mérhetik össze tudásukat, és élvezhetik a fényekkel megvilágított, varázslatos parki környezetet. A szülők számára is akad program bőven: élőzenei előadások és tematikus ételek várják őket.

3. Halloween Brunch a The Ritz-Carltonban

A Ritz-Carlton híres a tematikus brunchairól, és Halloweenkor sem okoz csalódást. Az idei esemény során a vendégek egy ijesztően ínycsiklandó, több fogásos menüt kóstolhatnak végig, miközben a szálloda személyzete rémisztő jelmezekben szolgálja fel az ételeket. A gyerekeket külön „Kis Szellemek” játszósarok várja, ahol szórakoztató játékok és kézműves foglalkozások várják őket.

4. Zombie Chase az Kite Beachen

A Kite Beach idén egy különleges futóeseménnyel készül a sportosabb Halloween-rajongók számára. A „Zombie Chase” során a résztvevőknek el kell menekülniük a tengerparton portyázó „zombik” elől. A cél, hogy a leggyorsabb futók elérjék a célvonalat anélkül, hogy elkapnák őket. Az esemény remek lehetőség egy kis testmozgásra és persze egy jó adag nevetésre is!

5. Halloween Night Party a Soho Gardenben

Ha inkább egy élénk és pörgős bulira vágysz, a Soho Garden a hely, ahol lenni kell Halloween éjszakáján. A tematikus bulin nemcsak a legjobb helyi DJ-k gondoskodnak a fergeteges hangulatról, hanem jelmezversenyt is rendeznek, ahol a legkreatívabb jelmezeket díjazzák. A Soho Garden dekorációi és hangulata garantáltan felejthetetlenné teszik az éjszakát.

6. Halloween Movie Night a The Pointe-on

A Palm Jumeirah szívében található The Pointe idén is megrendezi a szabadtéri filmvetítést, ahol horror klasszikusok és családbarát Halloween-filmek is műsorra kerülnek. A hatalmas képernyő, a pálmafákkal szegélyezett partszakasz és a finom falatok igazi mozis élményt nyújtanak.

7. Trick or Treat az Arabian Ranches-ben

Az Arabian Ranches lakóközössége ismert a barátságos és összetartó közösségi programjairól. Halloweenkor a gyerekek és felnőttek egyaránt részt vehetnek a hagyományos „Trick or Treat” programon, ahol a jelmezekbe öltözött gyerekek édességeket gyűjthetnek a szomszédoktól. Az Arabian Ranches utcái ilyenkor megtelnek élettel, és a házak versengenek, hogy kié a legszebb Halloween dekoráció.

Összegzés

Dubaiban Halloweenkor mindenki megtalálja a számára megfelelő programot, legyen szó családi kikapcsolódásról, vérfagyasztó élményekről vagy fergeteges bulikról. Ha idén Dubaiban töltöd a Halloween éjszakáját, érdemes időben tervezni, mert a legnépszerűbb eseményekre gyorsan elfogynak a jegyek. Készülj fel a jelmezedre, és élvezd a város misztikus hangulatát!

Legfrissebb hírek