UAE, Utazás2024. 09. 25

Engedd szabadjára a Halloween varázsát a Snoopy Beats Fesztiválon!

Halloweeni faragott tök

Készülj fel a végső Halloween bulira Fujairah homokos strandján!

Éld át a Halloween varázsát Fujairah homokos strandján a Snoopy Beats Fesztivállal

Fujairah homokos strandja felejthetetlen Halloween hétvégére készül, amely a zene, a szórakozás és a nosztalgia keverékét ígéri. Idén az ikonikus Snoopy Beats fesztivál visszatér egy friss csavarral, és november 1-től november 3-ig vibráló játszótérré alakítja a strandot. Íme minden, amit tudnod kell erről az izgalmas eseményről.

Egy páratlan tengerparti kikapcsolódás

A lenyűgöző Fujairah-hegység és a festői Snoopy-sziget hátterével a Snoopy Beats fesztivál több mint zene. Ez egy egyedülálló tengerparti menekülés, amely segít a résztvevőknek újra kapcsolatba lépni belső gyermekükkel. A fesztivál mindenkit arra ösztönöz, hogy szabaduljon ki a felnőtt élet rutinjaiból és ölelje át játékos oldalát.

Mire számíthatsz

Az idei téma a játék és a képzelet köré épül. A fesztivál menő és színes terekkel, nosztalgikus művészeti installációkkal és interaktív élményekkel várja a látogatókat, amelyek kreativitást és örömöt szítanak. A résztvevők meglepetés előadásokra, ismerős kedvenceket és új tehetségeket felvonultató fellépőkre, valamint számtalan pillanatra számíthatnak, amelyek újra gyerekként éreztetik őket.

Jegy- és szállásinformációk

Az eseményre szóló jegyek már kaphatók, áruk 365 AED-től kezdődik. Különféle szálláscsomagok is elérhetők, így a fesztiválozók teljes mértékben elmerülhetnek az élményben anélkül, hogy a logisztikán kellene aggódniuk. A korlátozott helyek miatt érdemes időben foglalni a biztos részvétel érdekében.

Emlékezetes együttműködés

Idén a Snoopy Beats együttműködik a Somewhere és a Moe’s on the 5th csapatával, hogy változatos és izgalmas programot hozzon a fesztiválra. Az együttműködés ígérete szerint a zene, a művészet és az interaktív élmények keverékét kínálja, amelyek minden ízlést és preferenciát kielégítenek.

A Halloween szellemének megélése

A Halloween hétvége a Sandy Beach-en nem csak a zenéről szól; a maradandó emlékek teremtéséről is. A fesztivál egyedülálló megközelítése a Halloween ünneplésének biztosítja, hogy mindenki találjon számára megfelelő programot. Legyen szó zenerajongóról, művészetkedvelőről vagy valakiről, aki szeretné újra átélni a gyerekkor örömeit, ez az esemény mindent kínál.

Tervezd meg látogatásodat

Jelöld be a naptáradban november 1. és november 3. közötti időpontot, és készülj fel a felszabadult szórakozásra a Snoopy Beats-en. Lenyűgöző helyszínével, izgalmas fellépőivel és játékos témájával ez a Halloween buli Fujairah homokos strandján az év egyik legemlékezetesebb eseménye lesz. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy része legyél ennek a rendkívüli élménynek.

További információkért és jegyvásárlásért látogass el a Snoopy Beats hivatalos weboldalára. Találkozunk a strandon!

Legfrissebb hírek