UAE, Utazás, Életmód2024. 10. 07

Emirates Skywards és HSBC Bank: új hitelkártya exkluzív előnyökkel

HSBC hitelkártya egy fekete kopottas pénztárcában.

Emirates Skywards és HSBC bemutatja: Új közösen márkázott hitelkártyák az Egyesült Arab Emírségek ügyfeleinek

Az Emirates Skywards, az Emirates légitársaság népszerű hűségprogramja, és a HSBC összefogtak, hogy egy új, közösen márkázott hitelkártya-sorozatot indítsanak el az Egyesült Arab Emírségek ügyfelei számára. Az együttműködés célja, hogy a régió lakosainak még több előnyt és kedvezményt kínáljanak a mindennapi vásárlásaik során, valamint lehetőséget nyújtsanak az utazás szerelmeseinek, hogy gyorsabban gyűjtsenek Skywards mérföldeket, amelyek később repülőjegyekre, frissítésekre és egyéb szolgáltatásokra válthatók be.

Mit kínál az új hitelkártya?

Az új Emirates Skywards HSBC hitelkártyák különféle juttatásokkal és bónuszokkal várják az ügyfeleket. Az egyik legkiemelkedőbb ajánlat a regisztrációs bónusz, amely 20 000 Skywards mérföldet kínál, amint az ügyfél befizeti az éves díjat. Ez a mérföldmennyiség már elegendő lehet egy rövid távú Emirates repülőjegyhez vagy egy hosszabb út frissítéséhez.

Előnyök és szolgáltatások

Az új kártyák nem csak a Skywards mérföldek gyűjtését segítik, hanem számos egyéb előnyt is biztosítanak:

Gyorsított mérföldgyűjtés: Minden elköltött dirham után Skywards mérföldeket gyűjthet az ügyfél, a kártya típusától függően.

Exkluzív hozzáférés a repülőtéri várókhoz: Az ügyfelek hozzáférést kapnak az Emirates világszerte elérhető váróihoz, biztosítva a pihentetőbb utazási élményt.

Utazási biztosítás: Különböző utazási biztosítások is elérhetők, beleértve a poggyászbiztosítást és a repülés késése miatti kártérítést.

Vásárlási biztosítás: A kártyával végzett vásárlások után biztosítás is jár, amely fedezetet nyújt az esetleges károkra és lopásokra.

Kinek ajánlott?

Az új Emirates Skywards HSBC hitelkártyák ideálisak mindazok számára, akik gyakran utaznak az Emirates légitársasággal, vagy egyszerűen szeretnék kihasználni a Skywards mérföldek nyújtotta előnyöket. Azoknak is érdemes megfontolniuk a kártya igénylését, akik gyakran vásárolnak a mindennapi életben, hiszen a mindennapi költések után is gyorsan gyűjthetők a mérföldek.

Hogyan igényelhető?

A hitelkártya igénylése egyszerű: az érdeklődők online, a HSBC hivatalos weboldalán vagy a bank helyi fiókjaiban kérvényezhetik. Az igénylés folyamata során a leendő ügyfelek kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb kártyatípust, figyelembe véve az éves díjat és az egyéb előnyöket.

Összegzés

Az Emirates Skywards és a HSBC együttműködése egy új szintre emeli a hűségprogramok és a banki szolgáltatások világát az Egyesült Arab Emírségekben. Az új, közösen márkázott hitelkártyák számos előnyt kínálnak a régióban élőknek, akik így még többet profitálhatnak mindennapi költéseikből és utazásaikból. A 20 000 Skywards mérföldes regisztrációs bónusz pedig vonzó lehetőséget biztosít azoknak, akik szeretnék felfedezni az Emirates légitársaság által nyújtott előnyöket.

Igényeld az új Emirates Skywards HSBC hitelkártyát, és élvezd a kiemelkedő kedvezményeket, valamint az utazás új dimenzióját!

Legfrissebb hírek