UAE, Üzlet, Életmód2024. 10. 04

Emirates légiutas-kísérő toborzás Budapesten: Lehetőség, amit nem érdemes kihagyni

Három Emirates utaskisérő szelfizik egy emirates gép hajtóműve előtt.

Az Emirates légitársaság újra Budapestre látogat, hogy toborzást tartson azok számára, akik szeretnének a világ egyik legnevesebb légitársaságánál légiutas-kísérőként dolgozni. A jelentkezés egyedülálló lehetőség mindazoknak, akik szeretik az utazást, és szívesen dolgoznának nemzetközi környezetben.

Az Emirates légitársaság elsősorban azokat várja, akik:

• Kiváló kommunikációs készségekkel rendelkeznek

• Képesek csapatban dolgozni

• Nyitottak a multikulturális környezetre

• Minimum 21 évesek, és megfelelő angol nyelvtudással rendelkeznek

A légiutas-kísérők számára az Emirates versenyképes juttatásokat kínál, többek között adómentes fizetést, ingyenes lakhatást Dubajban, globális egészségbiztosítást, kedvezményes utazási lehetőségeket, és még sok egyéb előnyt. A karrier lehetőségek is kiemelkedőek, hiszen a légitársaságnál dolgozók gyors előrelépési lehetőségekkel számolhatnak.

Mire számíthatnak a jelentkezők?

A budapesti toborzó eseményen a jelentkezők részletes információkat kapnak a munkakör elvárásairól és a Dubajban való életről. Emellett lesz egy interaktív szekció, ahol bemutatják a jelöltek számára a toborzási folyamatot, illetve lehetőség nyílik közvetlenül is beszélni az Emirates képviselőivel.

Az esemény pontos időpontját és helyszínét a légitársaság weboldalán lehet megtekinteni, ahol a jelentkezők előzetesen is regisztrálhatnak.

Hogyan lehet jelentkezni?

Az érdeklődők online, az Emirates karrieroldalán tudják leadni jelentkezésüket. A regisztrációhoz szükséges egy frissített önéletrajz, egy teljes alakos fénykép, valamint az iskolai végzettséget igazoló dokumentumok másolata.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, ha szívesen dolgoznál a világ egyik legkiemelkedőbb légitársaságánál, és felfedeznéd a világot egy olyan csapat részeként, amely minden utazás alkalmával különleges élményt nyújt az utasoknak!

Legfrissebb hírek