UAE, Utazás2024. 10. 04

Dubai Safari Park újranyitás: Ne hagyd ki az idei szenzációkat!

Dubai Safari Park bejárata

Dubai Safari Park újranyitás: Fedezd fel az izgalmas újdonságokat!

Október 1-én újra megnyitotta kapuit a Dubai Safari Park, és idén is számos izgalmas élménnyel várja látogatóit. A park az állatbarátok kedvelt célpontja, hiszen nem csupán egy szórakoztató látványosság, hanem az állatvilág sokszínűségét bemutató edukációs központ is, ahol az állatok természetes élőhelyeiket idéző környezetben figyelhetők meg.

Milyen újdonságokra számíthatsz?

Az új szezon számos meglepetést tartogat, köztük különleges állatfajokkal és új programokkal:

1. Holdmedvék érkezése

Az új holdmedvék érkezése kétségtelenül az idei szezon egyik legnagyobb attrakciója. Ez a faj Közép- és Dél-Ázsiából származik, és különleges megjelenésével hamar a látogatók kedvence lesz. A medvék egy tágas és természetes élőhelyet idéző kifutóba kerülnek, ahol a látogatók biztonságos távolságból figyelhetik meg őket.

2. Fehér orrszarvúval bővült az állatállomány

Az orrszarvúak mindig is lenyűgözték az embereket, és most a Dubai Safari Park egy újabb különleges fehér orrszarvút mutat be. A park szakértői gondosan felkészültek a fogadására, és egyedülálló bemutatókkal készülnek, hogy az érdeklődők közelebbről is megismerkedhessenek ezzel a veszélyeztetett fajjal.

3. Új szafaritúrák és bemutatók

Az új szezon új túrákat és bemutatókat is hoz. A látogatók most még inkább elmerülhetnek a vadon világában az újonnan kialakított szafariútvonalakon. A park célja, hogy az állatok viselkedését természetes környezetükben mutassák be, ezzel is elősegítve a természetvédelem fontosságának tudatosítását.

4. Gyermekbarát programok és interaktív élmények

A park a legkisebbekre is gondolt: interaktív tanulási lehetőségek és állatbemutatók várják a gyerekeket, ahol játékos formában ismerhetik meg az állatvilág rejtelmeit.

Praktikus információk

A Dubai Safari Park az újranyitás alkalmából speciális kedvezményeket is kínál, így érdemes előre foglalni a jegyeket. A látogatók számára fontos, hogy figyelembe vegyék a park látogatási szabályait, és tartsák tiszteletben az állatok nyugalmát.

Legfrissebb hírek