Utazás, Életmód2024. 09. 15

Dubai lesz az édesszájúak új paradicsoma: Megnyílik a világ első Cukorka Múzeuma!

Cukorka világ

Dubai hamarosan otthont ad a világ első Cukorka Múzeumának, amely minden édességkedvelő álma. Az új látványosság központi helyen nyílik meg, és garantáltan a város vibráló attrakcióinak egyik legédesebb eleme lesz.

A Múzeum egy interaktív, hatalmas tér, amely mindent az édességek köré épít. A látogatók 60-90 perces élményre számíthatnak, ahol több mint 15 egyedülállóan tematikus szobát fedezhetnek fel. Minden szoba más és más cukorkafajtának van szentelve, mint például cukorrudak, gumimacik, nyalókák, vattacukor, macaronok, fagylaltok, és még sok más, ami minden édesség utáni vágyat kielégít.

A legfőbb látványosságok között szerepelnek különféle édességállomások, ahol a látogatók ritkaságszámba menő cukorkákat kóstolhatnak meg, a „Vattacukor Fürdő”, valamint egy „Gumimaci Medence”, amibe akár bele is ugorhatnak! Számos interaktív, édesség témájú élmény várja a látogatókat, legyen szó helyiekről vagy turistákról. Az érdekes és tanulságos tények a múzeum egész területén arra szolgálnak, hogy a látogatók többet tudjanak meg a kedvenc édességeik történelméről és tudományáról, miközben a játékok, interaktív kijelzők és „Instagram-barát” sarkok garantálják a szórakozást és az emlékezetes élményeket.

A múzeum egyik különleges helyszíne a „Cukorsokk Szoba”, ahol a látogatók kedves üzeneteket írhatnak, kérdéseket tehetnek fel, és kreatívak lehetnek.

A látogatás végeztével a vendégek különleges cukorka turmixokat, fagylaltokat, kávét és más édességeket fogyaszthatnak a múzeum kávézójában, és vásárolhatnak is egyedi cukorkákat, amelyeket később elmajszolhatnak.

A Cukorka Múzeum tervezése során az volt a cél, hogy a látogatók előhívják belső gyermeküket a vidám, élénk színek és az édességbirodalom látványelemei által. Minden szobát gondosan úgy alakítottak ki, hogy felejthetetlen élményt nyújtson, és biztosítsa, hogy minden korosztály jól érezze magát.

„Dubai mindig is híres volt a nagyszerű ötletekről és a technológiával, tudománnyal és innovációval támogatott turisztikai látványosságokról” – mondta a Cukorka Múzeum csapata. „Csak szerettünk volna egy színes, édes látványossággal hozzájárulni a régió turisztikai kínálatához. Mindenkit várunk egy kis édes pillanatra, élvezze az édességcsúszdánkat, vegyen részt interaktív élményekben, és élje át újra a gyerekkorát, miközben nagyszerűen szórakozik!”

Az új és izgalmas úti cél várhatóan szeptember elején nyílik meg, így készülj fel egy varázslatos utazásra az édességek bűvös világában!

A jegyekkel, nyitvatartással és további információkkal kapcsolatban hamarosan elérhető lesz több részlet a hivatalos weboldalon.

Legfrissebb hírek