UAE, Üzlet, Technológia2024. 10. 11

du Business: Új üzleti megoldások az 5G hálózatra építve

Egy telefon van az asztalon , rajta a du mobilapp fut.

du bemutatja B2B portfólióját és új almárkákat indít – Teljes körű megoldások 5G és optikai hálózatok támogatásával

Az Egyesült Arab Emírségekben működő du telekommunikációs szolgáltató bejelentette új, kifejezetten az üzleti szektorra szabott B2B (business-to-business) portfólióját, valamint új almárkáit, amelyek célja a vállalkozások számára nyújtott szolgáltatások bővítése és hatékonyabbá tétele. A du Business névre keresztelt portfólió átfogó, végponttól végpontig terjedő megoldásokat kínál, amelyeket a vállalat csúcstechnológiájú 5G és optikai hálózata támogat.

Innováció a vállalkozások szolgálatában

Az új B2B portfólió célja, hogy segítse a vállalkozásokat a digitális átalakulásban, növelje a versenyképességet, és fejlett technológiai megoldásokkal támogassa őket. A du Business különféle szolgáltatásokat kínál, amelyek lefedik a hálózati infrastruktúrát, a felhőszolgáltatásokat, a kiberbiztonságot, valamint az üzleti folyamatok optimalizálásához szükséges adat- és technológiai megoldásokat.

Az új almárkák lehetővé teszik a du számára, hogy egyértelműen elkülönítse és célozza meg az egyes üzleti szegmenseket. Ezáltal a mikro-, kis- és középvállalkozások (KKV-k) éppúgy megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb ajánlatokat, mint a nagyvállalatok vagy épp a speciális iparágak szereplői. A vállalat hangsúlyozta, hogy az új portfólió kialakítása során figyelembe vették az ügyfelek egyedi igényeit, és rugalmas megoldásokat hoztak létre.

Csúcstechnológiás hálózat és megbízhatóság

A du Business portfólióban szereplő szolgáltatások mindegyike a du legkorszerűbb 5G és optikai hálózatára épül, amely biztosítja a gyors és stabil kapcsolatot, valamint a zökkenőmentes adatátvitelt. Az 5G hálózat lehetőséget biztosít a nagyobb sávszélességre, az alacsonyabb késleltetésre, valamint az IoT-eszközök (dolgok internete) hatékonyabb kezelésére is, ami különösen fontos a modern üzleti környezetekben.

Az új almárkák bevezetése mellett a du a hálózati lefedettség növelésére és a szolgáltatások minőségének javítására is fókuszál. Az optikai hálózat fejlesztése és kiterjesztése lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy nagyobb megbízhatóságú és sebességű kapcsolatot vegyenek igénybe, ami elengedhetetlen a digitális átalakulás sikeres végrehajtásához.

Üzleti siker a du Business megoldásokkal

A du Business nem csupán technológiai megoldásokat kínál, hanem egy olyan átfogó szolgáltatási csomagot, amely magában foglalja a tanácsadást, az integrációt és az ügyféltámogatást is. Az új almárkák segítségével a du könnyebben tudja pozicionálni magát a B2B piacon, és még inkább testreszabott ajánlatokkal segítheti a vállalkozásokat a növekedésben és az innovációban.

Az új portfólió bemutatása és az almárkák indítása egyértelműen mutatja a du elkötelezettségét a B2B szegmens iránt. Az átfogó megoldások, a fejlett hálózati infrastruktúra és a széleskörű támogatás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a du a vállalkozások számára megbízható és innovatív partnerré váljon az Egyesült Arab Emírségekben.

Tevékenységedtől függetlenül a du Business megoldásai lehetőséget biztosítanak, hogy a technológia segítségével fejlődj és alkalmazkodj a folyamatosan változó üzleti környezethez. Lépj kapcsolatba a du Business szakértőivel, és fedezd fel, hogyan válhat a vállalkozásod még sikeresebbé a jövő digitális világában.

Legfrissebb hírek