UAE, Inagtlan, Üzlet2024. 09. 26

Allura Residences: Épülő Luxuslakások a Jumeirah Village Circle-ben

Látkép Jumeirah Village Circle

Dubaji fejlesztő indítja második projektjét a Jumeirah Village Circle-ben

A Citi Developers 300 millió dirhamos Allura Residences projektjét 2027 második negyedévében adják át

A Citi Developers, amely több mint egy évtizede globális vezető az ingatlanfejlesztés területén, bejelentette második projektjének, az Allura Residences-nek az elindítását a Jumeirah Village Circle-ben.

A projekt teljes költsége meghaladja a 300 millió dirhamot, és a lakóegységeket 2027 második negyedévében adják át az ügyfeleknek.

„A fizetési terv kiváló, mindössze 1% havonta a kézbesítésig” – mondta Othman Tariq, a Citi Developers értékesítési központjának igazgatója.

Tariq hangsúlyozta, hogy Dubai globális elsődleges célponttá vált az ingatlanbefektetések számára. „További projekteket fogunk fejleszteni.Itt leszünk és a dubaji kormány erős támogatásának köszönhetően a fejlesztők és más érdekelt felek számára, különösen az ügyfeleknek, akik biztonságban érzik magukat, amikor a városban ingatlanokat vásárolnak és kezelnek. Ők nemcsak a fejlesztőkben bíznak, hanem magában Dubaiban is, tudva, hogy pénzük biztonságban van nemzeti számlákon. Ez nem így volt 10 évvel ezelőtt, de most a piac rendkívül stabil, és tovább fog növekedni, mivel Dubai mesteri terve ezt támogatja. A lakosság várhatóan megduplázódik a következő években, ami azt jelenti, hogy mindig szükség lesz több lakóprojektre. Elkötelezettek vagyunk magas színvonalú projektek fejlesztése mellett nagyon megfizethető árakon, amelyek megkönnyítik az ügyfelek számára a vásárlást. Ez a mottónk és ígéretünk az együttműködő befektetőknek” „Az ügyfelek nagyon okosak; tudják, hogy függetlenül a globális gazdasági problémáktól, Dubai az a hely, ahol biztosíthatják befektetéseiket.”

Az Allura Residences a Jumeirah Village Circle valaha volt legnagyobb, mintegy 8 000 négyzetméteres lobbijával fog rendelkezni. Ez az előcsarnok egy dedikált üzleti központnak is otthont ad majd. A lakók hozzáférhetnek concierge szolgáltatásokhoz, ahol lefoglalhatják az épület kényelmi szolgáltatásait, mint például a privát mozi, klubok, éttermek, sőt szállodák egész Dubaiban. Parkolóinas szolgáltatások is elérhetők lesznek, ami első egy lakóépületben, különösen a Jumeirah Village Circle-ben, emelve az életszínvonalat a területen.

Tariq továbbá megjegyezte: „Egy korábbi projektünket befejeztük, amely rendkívül sikeres volt, és mindössze négy hónap alatt elkelt. Továbbra is indítunk új projekteket, és az Allura Residences egyedülálló. Földszintből, öt parkolószintből továbbá 29 emeletből áll, privát üzleti központtal. További kényelmi szolgáltatások közé tartozik két úszómedence, és minden két- és három hálószobás apartman sarokban helyezkedik el privát medencével. Ezek nagyon egyedi jellemzők a korábbi Jumeirah Village Circle-i projektekhez képest. Ügyfeleinknek kínáljuk a teljesen berendezett apartmanok vásárlásának lehetőségét is. Értékesítési központunkban egy mintalakás áll rendelkezésre, hogy teljes körű ügyfélélményt nyújtsunk.”

Legfrissebb hírek