Utazás, Életmód2024. 09. 19

A Dubai Shopping Festival dátumait bejelentették

Dubai Shopping Festival

A Dubai Shopping Festival (DSF) visszatér 30. kiadásával, és minden eddiginél nagyobbnak és jobbnak ígérkezik. A fesztivál 2024. december 6-án indul, és 2025. január 12-ig tart, bőven elegendő időt biztosítva a vásárlóknak, turistáknak és helyieknek, hogy élvezhessék a kizárólagos ajánlatokat, a világszínvonalú szórakozást és a lenyűgöző élményeket Dubai szerte.

Mire lehet számítani a 2024-es DSF-től? Az elmúlt három évtizedben a Dubai Shopping Festival jelentős éves eseménnyé nőtte ki magát, amely világszerte milliókat vonz. Az idei év különösen különleges, hiszen a fesztivál 30. évfordulóját ünnepli, és a szervezők egy minden eddiginél grandiózusabb ünneplést ígérnek.

Hihetetlen kedvezmények és vásárlási ajánlatok Több mint 1000 nemzetközi és helyi márka kínál széles körű kedvezményeket, ami a DSF egyik legnagyobb vonzereje. Legyen szó divatról, elektronikáról vagy lakberendezésről, a vásárlási ajánlatok verhetetlenek. A legnagyobb márkáktól a butiküzletekig mindent megtalálhatunk a ruháktól kezdve a kütyükig és életmód termékekig, olyan árakon, amelyeket sehol máshol nem látni. A résztvevő üzletek automatikusan beléptetik a vásárlókat a sorsolásokba, ha egy bizonyos összeget költenek, így mindenkinek esélye van a nagy nyereményekre.

Izgalmas események és előadások A hihetetlen vásárlási ajánlatok mellett a 2024-es DSF néhány világhírű A-listás előadót is vendégül lát. A népszerű 321 Fesztivál élő koncertekkel várja a nemzetközi és regionális művészeket. A zenerajongók különféle műfajokban hallgathatnak előadásokat, mindezt egy helyen.

De ez még nem minden. A fesztivál egyedi szabadtéri pop-up élményeket is kínál, mint a Market Outside The Box (MOTB) és a Canteen X, ahol felfedezhetjük az élelmiszerpiacokat, kézműves termékeket és élő szórakoztató programokat egy vibráló közösségi környezetben.

Napi tűzijátékok, fényshow-k és drónbemutatók A DSF nem csupán a vásárlásról szól; arról is, hogy maradandó emlékeket teremtsünk. A 38 napos fesztivál minden napján tűzijátékokat, drónbemutatókat és elbűvölő Dubai Lights installációkat láthatunk. Az egész város színekben és fényben ragyog majd, tökéletes hátteret nyújtva egy szórakoztató esti programhoz a családdal és barátokkal.

Családi szórakozás és kaland A családok is rengeteg élményre számíthatnak. Különleges ajánlatokkal a vidámparkokban, tengerparti eseményeken és számos szabadtéri programmal mindenki talál magának valót. Ráadásul a látogatók stílusosan ünnepelhetik a szilvesztert, a város számos ikonikus helyszínén tervezett nagy ünnepségekkel.

Visszaszámlálás a 2024-es DSF-ig Bár a teljes eseménynaptárt még nem hozták nyilvánosságra, a 2024-es Dubai Shopping Festival mindenki számára tartogat valamit. Legyen szó vásárlási szenvedélyről, gasztronómiai élményekről vagy családi programokról, a DSF a téli szezon végső úti célja lesz.

Készülj fel a vásárlásra, nyerésre és arra, hogy Dubai-t soha nem látott módon tapasztald meg!

Legfrissebb hírek