UAE, Utazás2024. 09. 28

A Dubai Miracle Garden újranyitása: Csökkenő jegyárak a lakosoknak

Emirates A380 makett, a Dubai Miracle Gardenben, 150 millió természetes virág

A Dubai Miracle Garden szeptember 28-án nyit, olcsóbb jegyek a lakosok számára

Sajnos azonban a turisták és nem UAE lakosok számára a jegyárak emelkedtek

A Dubai Miracle Garden (DMG) virágai ismét teljes pompájukban virágoznak, és a kedvenc családi témájú park szeptember 28-án, szombaton nyitja meg kapuit a 13. szezonra.

A belépődíj most olcsóbb lett az UAE lakosok számára, erősítette meg a DMG pénteken a Az Emirates ID bemutatásával a felnőttek és a gyerekek egyaránt 60 dirhamért léphetnek be a virágparkba – ez 5 dirhammal kevesebb a tavalyi 65 dirhamos árhoz képest. A három év alatti gyerekek ingyen léphetnek be.

Azonban a turisták és nem UAE lakosok számára a jegyárak 5 dirhammal emelkedtek – most 100 dirham a felnőtteknek és 85 dirham a gyerekeknek. A három év alattiak továbbra is ingyenesek.

A DMG közölte, hogy szeptember 28-tól kezdik indítani az online foglalásokat.

A világ legnagyobb természetes virágoskertjeként számon tartott DMG évente több mint 150 millió természetes virágot mutat be mintegy 120 fajtából. A kertnek különböző témái vannak, amelyeket népszerű események és híres karakterek, mint például a Hupikék Törpikék ihlettek.

A DMG állandó látványossága a Guinness Világrekordot tartó Emirates A380 makett, amelyet több mint 500 000 friss virág és élő növény borít. A DMG-nek van egy „Esernyő Alagútja” és „Tó Parkja” is, amelyek „ünneplik a kreativitást és a természet szépségét”.

A Dubailand területén található Dubai Miracle Garden először Valentin-napon, 2013. február 14-én nyitott meg. A 13. szezonban a családi úti cél hétfőtől péntekig naponta 9 órától 21 óráig lesz nyitva; hétvégén (szombat és vasárnap) és hivatalos ünnepnapokon pedig 9 órától 23 óráig.

Legfrissebb hírek