UAE, Életmód2024. 09. 20

A Coldplay az Egyesült Arab Emírségekbe érkezik egy egynapos koncertre.

Chris Martin - Coldplay

Coldplay „Music of the Spheres” világkörüli turnéja az Egyesült Arab Emírségekbe érkezik, és az Abu Dhabi-i Zayed Sports City Stadionban adnak exkluzív koncertet. Ez az egyetlen fellépésük a Közel-Keleten, így kihagyhatatlan eseménynek ígérkezik. Olyan slágerekkel, mint a Yellow, The Scientist és a Fix You, Coldplay garantáltan elvarázsolja majd a közönséget legnagyobb himnuszaival.

Mikor és hol lehet jegyet vásárolni? A jegyek várhatóan villámgyorsan elkelnek, ezért jegyezzük fel a következő dátumokat:

Elővételi jegyek: szeptember 25-től érhetők el a Coldplay.com-on. Live Nation elővétel: szeptember 26-án kezdődik. Általános jegyvásárlás: szeptember 27-től indul. Coldplay koncertjei híresek arról, hogy pillanatok alatt teltházasak lesznek, így érdemes időben felkészülni. Bár a jegyárakat még nem hozták nyilvánosságra, biztosak lehetünk benne, hogy minden egyes dirham megéri majd!

Miért nagy dolog ez a koncert? Ez nem csupán egy újabb állomása a turnénak; ez az egyetlen Coldplay koncert a Perzsa-öböl menti országokban. A régió rajongói mind Abu Dhabiba érkeznek majd erre az elképesztő estére. Ha eddig lemaradtál a Coldplay élő fellépéseiről, most itt az alkalom! A zenekar világszerte teltházas koncerteket ad, és az Abu Dhabi állomás a legújabb megállója a Music of the Spheres turnénak.

Mire számíthatunk a show-tól? Ha láttál már videókat a Coldplay világkörüli turnéjáról, akkor tudod, milyen látványos előadásra számíthatsz. Színes fények, elképesztő vizuális effektek és egy dalokkal teli setlist várható, amely minden rajongó kedvenceit tartalmazza. A Coldplay híres a sötétben világító karkötőkről is, amelyek a közönséget egy világító tengerré alakítják. Ezen felül a zenekar különös figyelmet fordít a fenntarthatóságra, így ez az első olyan turnéjuk, amely a környezeti hatások csökkentésére összpontosít. Mérsékelték a szén-dioxid-kibocsátásukat, és minden eladott jegy után fát ültetnek.

2025. január 11. egy dátum, amelyet minden közel-keleti Coldplay rajongónak meg kell jegyeznie. Ez több lesz, mint egy koncert – ez egy felejthetetlen élmény lesz tele zenével, fényekkel és örök emlékekkel. Akár régi rajongó vagy, akár nemrég fedezted fel a Coldplayt, ezt a show-t nem érdemes kihagyni!

Legfrissebb hírek